Kastelli-Talo puurunko
Laivasisustukset
Kivitalo
raudoitukset
Desig-Talo puurunko

Historia

Teimme ensimmäiset työmme vuonna 1999. Aloitimme risteilyalusten sisustuksilla ja ajan kuluessa Uno Rakennus Oy on osallistunut lukuisien risteilyalusten rakennukseen. Olemme olleet mukana yhteensä 14 aluksen rakennuksessa. Samalla olemme tehneet myös yleisrakennustöitä Helsingin ympäristössä. Kaikkien aikojen suurin työmme on ollut elementtitalojen pystytys tunnetuille suomalaisyrityksille Design-Talo Oy ja Kastelli-Talot Oy. Vuosina 2004–2007 pystytimme yli 100 elementtitaloa Suomessa. Olemme tehneet yli 400 elementtitaloon myös maalaus- ja laatoitustöitä. Elementtitalojen lisäksi olemme rakentaneet omakotitaloja yksityistilaajille ja toimistotiloja eri yrityksille. Uno Rakennus Oy on keskittynyt Suomen markkinoilla yleisrakennustöihin ja käyttää töihin omaa työvoimaa ja -kaluja. Olemme 12 vuoden kuluessa saavuttaneet paljon kokemuksia muuraus-, puusepän-, laatoitus- ja maalaustöissä. Tällä hetkellä yrityksessämme työskentelee 25 työntekijää.